Πρασόπιτα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Υλικά:

Φύλλα Θρακιώτισα 6 τεμάχια

10 πράσα

1 φλιτζάνι πλιγούρι

σπορέλαιο

1 πρέζα αλάτι, μαύρο πιπέρι

 

Uygulama:

Κόβουμε τα πράσα σε ροδέλες. Τα βάζουμε στην κατσαρόλα με 1 φλιτζάνι νερό και λίγο λάδι τα αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν και βάζουμε το πιπέρι και το αλάτι. Καθώς παίρνει βράση ρίχνουμε και το πλιγούρι, το ανακατεύουμε μερικές φορές και σβήνουμε το μάτι. Το αφήνουμε να κρυώσει και να ρουφήξει τα υγρά του.

Παίρνουμε ένα φύλλο το διπλώνουμε από τις δύο πλευρές, το χαράζουμε για να κολλήσει και λαδώνουμε. Βάζουμε 2 κουταλιές γέμιση και μετά τις τυλίγουμε σαν κύλινδρο χαλαρά. Αν θέλουμε το απλώνουμε ίσια σαν μπαστούνι ή το τυλίγουμε σαν σαλιγκάρι και τις άκρες τις βάζουμε πάντα από μέσα για να μην καούν. Το ίδιο κάνουμε με όλα τα φύλλα. Τα λαδώνουμε για να μην καούν από πάνω ή ρίχνουμε λίγο νεράκι.

Ένας άλλος τρόπος είναι να πάρουμε τα φύλλα Θρακιώτισα και αλείφουμε ένα ταψί με σπορέλαιο. Τοποθετούμε το πρώτο φύλλο, όχι ίσιο να κάνει ζάρες και αλείφουμε με λίγο λάδι, μετά βάζουμε με τον ίδιο τρόπο το δεύτερο φύλλο και βάζουμε την γέμιση σαν μωσαϊκό και λίγο λάδι. Diğer tekrarlayın aynı yaprakları, δηλαδή γέμιση και λίγο λάδι. Στο τέλος σκεπάζουμε με το τελευταίο φύλλο και ρίχνουμε επάνω του μισό φλιτζάνι νερό.

Fırında 180 Altın pasta kadar C, περίπου για σαράντα λεπτά.

mutlu tekerlekler 2

Bilgi

  • 2553022285 - 6945081574
  • Ipsilantou 7, Didimoticho

Laboratuvar

  • 2553024993
  • Ar. Fotini 4, Didimoticho

Ziyaret bizim

THRAKIOTISA NEW LOGO GIA ESTIATORIO

Iş saatleri

Pazartesi: 07:00 - 18:00
Salı: 07:00 - 18:00
Çarşamba: 07:00 - 18:00
Perşembe: 07:00 - 18:00
Cuma: 07:00 - 18:00
Cumartesi: 07:00 - 18:00
Pazar: 07:00 - 18:00

Saat Dağıtım

10:00 - 18:00

dgdg
Telif hakkı 2014, Tüm Hakları Saklıdır. | Tarafından tasarlandı Alternatif Takım