Υλικά:
Φύλλα Θρακιώτισα 6 τεμάχια
6 μεγάλα κρεμμύδια
600 γρ. κιμά ανάμεικτο
σπορέλαιο
μία πρέζα αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Εκτέλεση:
Schneiden Sie die Zwiebeln in Stücke und legte sie in Mehr kurz. Τα πλένουμε, τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα και τα βράζουμε. Μόλις μαλακώσουν τα στραγγίζουμε. Τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα με λίγο λάδι και τα καβουρντίζουμε. Βάζουμε και τον κιμά στην κατσαρόλα και τα καβουρντίζουμε όλα μαζί. Στο τέλος βάζουμε και μια πρέζα αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Wenn sotaristoun Hackfleisch, να μην βγάζει αίμα, το αποσύρουμε από τη φωτιά.
Παίρνουμε τα φύλλα Θρακιώτισα και αλείφουμε ένα ταψί με σπορέλαιο. Τοποθετούμε το πρώτο φύλλο, όχι ίσιο να κάνει ζάρες και αλείφουμε με λίγο λάδι, μετά βάζουμε με τον ίδιο τρόπο το δεύτερο φύλλο και βάζουμε την γέμιση του κιμά σαν μωσαϊκό και λίγο λάδι. Επαναλαμβάνουμε και στα υπόλοιπα φύλλα το ίδιο, δηλαδή γέμιση κιμά και λίγο λάδι. Am Ende des letzten Abdeckung mit Folie und gießen Sie eine halbe Tasse Wasser.
Backen bei 185 C gold pie, περίπου για σαράντα λεπτά.
* TIP: Αντί για κρεμμύδι μπορούμε να βάλουμε πράσο.