Frumenty Verfasst am: Januar 6, 2014 | In: Rezepte Υλικά: 1 ποτήρι νερό (200 γρ.) 1 1/2 κ.σ. trachana Öl und Salz Run: Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό με το τραχανά να βράσει. Ανακατεύουμε συνέχεια για να μην κολλήσει και μέχρι να χυλώσει. Όταν γίνει προσθέτουμε λίγο λάδι και αλάτι. mehr lesen
Ρυζόγαλο Verfasst am: Januar 6, 2014 | In: Rezepte Υλικά: 1 ποτήρι ρύζι 1 κ.σ. κορν φλάουερ 2 λίτρα γάλα (πρόβειο καλύτερα) *TIPP Kochen auf kleiner Flamme 2 Gläser Zucker Run: Βάζουμε λίγο νερό στην κατσαρόλα με το ρύζι και το βράζουμε. Όταν φουσκώσει ρίχνω το γάλα, αφού το έχουμε ζεστάνει λίγο πρώτα. Όταν μισοβράσει ρίχνω τη ζάχαρη. Fügen Sie den kornflaouer nach […] mehr lesen
Γαλατόπιτα Verfasst am: Januar 6, 2014 | In: Rezepte Υλικά: Φύλλα Θρακιώτισα 6 τεμάχια 2 λίτρα γάλα 8 Brei Eier Reis Run: Χτυπάμε το γάλα με τα αυγά στο μίξερ και προσθέτω λίγο χυλό από ρύζι. Παίρνουμε το πρώτο φύλλο Θρακιώτισα και αλείφουμε ένα ταψί με σπορέλαιο. Τοποθετούμε το πρώτο φύλλο, όχι ίσιο να κάνει ζάρες και αλείφουμε με λίγο λάδι, nach […] mehr lesen