Υλικά:
Φύλλα Θρακιώτισα 6 τεμάχια
2 liters of milk
8 eggs
Rice porridge
Εκτέλεση:
Beat the milk with the eggs in the blender and add a little rice gruel.
Take the first sheet Thrakiotisa and coat a baking sheet with vegetable oil. Τοποθετούμε το πρώτο φύλλο, όχι ίσιο να κάνει ζάρες και αλείφουμε με λίγο λάδι, μετά βάζουμε με τον ίδιο τρόπο το δεύτερο φύλλο και βάζουμε την γέμιση σαν μωσαϊκό και λίγο λάδι. Επαναλαμβάνουμε και στα υπόλοιπα φύλλα το ίδιο, δηλαδή γέμιση και λίγο λάδι. Στο τέλος σκεπάζουμε με το τελευταίο φύλλο και ρίχνουμε επάνω του μισό φλιτζάνι νερό.
Bake at 180 C until golden pie, περίπου για σαράντα λεπτά.