Υλικά:
Φύλλα Θρακιώτισα 6 τεμάχια
2 süt litre
8 yumurta
Pirinç lapası
Uygulama:
Karıştırıcıda yumurta süt yendi ve biraz pirinç lapası eklemek.
Ilk sayfasını Thrakiotisa ve kapladıkları bitkisel yağ ile bir fırın tepsisine alın. Τοποθετούμε το πρώτο φύλλο, όχι ίσιο να κάνει ζάρες και αλείφουμε με λίγο λάδι, μετά βάζουμε με τον ίδιο τρόπο το δεύτερο φύλλο και βάζουμε την γέμιση σαν μωσαϊκό και λίγο λάδι. Diğer tekrarlayın aynı yaprakları, δηλαδή γέμιση και λίγο λάδι. Στο τέλος σκεπάζουμε με το τελευταίο φύλλο και ρίχνουμε επάνω του μισό φλιτζάνι νερό.
Fırında 180 Altın pasta kadar C, περίπου για σαράντα λεπτά.