Υλικά:
1 ποτήρι ρύζι
1 κ.σ. κορν φλάουερ
2 liters of milk (πρόβειο καλύτερα) *TIP boil over low heat
2 ποτήρια ζάχαρη
Εκτέλεση:
Βάζουμε λίγο νερό στην κατσαρόλα με το ρύζι και το βράζουμε. Όταν φουσκώσει ρίχνω το γάλα, αφού το έχουμε ζεστάνει λίγο πρώτα.
Όταν μισοβράσει ρίχνω τη ζάχαρη. Σβήνω με το κορνφλαουερ αφού το έχουμε διαλύσει σε λίγο γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει.
Το σερβίρουμε σε μπολ και βάζουμε από επάνω προαιρετικά λίγη κανέλα.