Υλικά:
Φύλλα Θρακιώτισα 6 τεμάχια
2 λίτρα γάλα
8 αυγά
χυλός από ρύζι
Εκτέλεση:
Χτυπάμε το γάλα με τα αυγά στο μίξερ και προσθέτω λίγο χυλό από ρύζι.
Παίρνουμε το πρώτο φύλλο Θρακιώτισα και αλείφουμε ένα ταψί με σπορέλαιο. Τοποθετούμε το πρώτο φύλλο, όχι ίσιο να κάνει ζάρες και αλείφουμε με λίγο λάδι, μετά βάζουμε με τον ίδιο τρόπο το δεύτερο φύλλο και βάζουμε την γέμιση σαν μωσαϊκό και λίγο λάδι. Επαναλαμβάνουμε και στα υπόλοιπα φύλλα το ίδιο, δηλαδή γέμιση και λίγο λάδι. Στο τέλος σκεπάζουμε με το τελευταίο φύλλο και ρίχνουμε επάνω του μισό φλιτζάνι νερό.
Ψήνουμε στους 180 C μέχρι να ροδίσει η πίτα, περίπου για σαράντα λεπτά.