Frumenty Пуснато: Януари 6, 2014 | В: Рецепти Υλικά: 1 ποτήρι νερό (200 γρ.) 1 1/2 κ.σ. хрупкаво Масло и сол Изпълнение: Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό με το τραχανά να βράσει. Ανακατεύουμε συνέχεια για να μην κολλήσει και μέχρι να χυλώσει. Όταν γίνει προσθέτουμε λίγο λάδι και αλάτι. Прочети още
Ρυζόγαλο Пуснато: Януари 6, 2014 | В: Рецепти Υλικά: 1 ποτήρι ρύζι 1 κ.σ. κορν φλάουερ 2 литра мляко (πρόβειο καλύτερα) *TIP се вари на слаб огън 2 хрупкаво Масло и сол Изпълнение: Βάζουμε λίγο νερό στην κατσαρόλα με το ρύζι και το βράζουμε. Όταν φουσκώσει ρίχνω το γάλα, αφού το έχουμε ζεστάνει λίγο πρώτα. Όταν μισοβράσει ρίχνω τη ζάχαρη. Добавете kornflaouer след […] Прочети още
Мляко пай Пуснато: Януари 6, 2014 | В: Рецепти Υλικά: Φύλλα Θρακιώτισα 6 τεμάχια 2 литра мляко 8 хрупкаво Масло и сол Изпълнение: Разбийте млякото с яйцата в блендера и добавете малко ориз овесена каша. Вземете първия лист Thrakiotisa и козината печене лист с растително масло. Τοποθετούμε το πρώτο φύλλο, όχι ίσιο να κάνει ζάρες και αλείφουμε με λίγο λάδι, след […] Прочети още